Het Wapen van Baarderadeel biedt meer

Een andere omgeving leidt vaak tot bijzondere resultaten. Dat maakt vergaderen in Het Wapen van Baarderadeel aantrekkelijk. Even bijpraten in een gemoedelijke sfeer. Dat is het café van Jorwert. Een ontmoetingsplek voor iedereen die even op verhaal wil komen. Waar lief en leed gedeeld kan worden en het ene verhaal het andere oproept. Dat zijn we al heel lang zo gewend en dat willen we graag zo houden. Het Wapen van Baarderadeel als huiskamer van Jorwert. U bent van harte welkom. 

Vergaderarrangementen

Het Wapen van Baarderadeel biedt verschillende vergaderarrangementen aan en u kunt gebruik maken van verschillende ruimten of een combinatie daarvan. Zoals de grote bovenzaal of een knusse kleine vergaderzaal beneden of de caféruimte. Hieronder noemen we een aantal mogelijkheden.

4 uurs vergaderarrangement met koffie en thee
Onbeperkt koffie, thee en ijswater in de vergaderruimte Gewenste zaalopstelling Gebruik audiovisuele middelen, de zaal beschikt over een beamer, scherm en flipover De prijs van dit arrangement bedraagt € 12,50 per persoon (bij minimaal 10 personen)

4 uur vergaderarrangement inclusief lunch
Onbeperkt koffie, thee en ijswater in de vergaderruimte De lunch bestaat uit een runderbouillon, een warme snack, diverse broodsoorten van de echte bakker, diverse vleessoorten, kaassoorten en zoetbeleg. Jus’d orange, melk en karnemelk. Gewenste zaalopstelling Gebruik audiovisuele middelen, de zaal beschikt over een beamer, scherm en flipover De prijs van dit arrangement bedraagt € 27,50 per persoon (bij minimaal 10 personen)


8 uurs vergaderarrangement inclusief lunch
Onbeperkt koffie, thee en ijswater in de vergaderruimte De lunch bestaat uit een runderbouillon, een warme snack, diverse broodsoorten van de echte bakker, diverse vleessoorten, kaassoorten en zoetbeleg. Jus’d orange, melk en karnemelk. Gewenste zaalopstelling Gebruik audiovisuele middelen, de zaal beschikt over een beamer, scherm en flipover De prijs van dit arrangement bedraagt € 35,00 per persoon (bij minimaal 10 personen)

 

In Rûntsje om ‘e Toer

Het Wapen van Baarderadeel biedt ook een bijzondere kennismaking aan met het dorp Jorwert, een dorp met een rijke geschiedenis. Wandel langs de fraaie rentenierswoningen, boerderijen en pastorie en bezoek de eeuwenoude kerk op de terp. Onze gids vertelt u er graag over. Wij ontvangen u met koffie of thee en daarna gaat u een uur op pad. Vervolgens staat er een smakelijke lunch voor u klaar met een runderbouillon, een kroket, diverse broodsoorten van de echte bakker, diverse soorten kaas en vleeswaren, zoetwaren, Jus’d orange, melk en karnemelk. De prijs van bovenstaand arrangement bedraagt € 19,95 per persoon bij minimaal 10 personen. Desgewenst kunt u het Rûntsje om ‘e toer ook combineren met een afsluitend warm en koud buffet.

Andere maatwerkarrangementen

In overleg bieden wij ook een combinatie aan met diverse andere activiteiten, zoals het verzorgen van een kaatsclinic, tipclinic (Tippen is een traditionele sport die in Friesland (Jorwert en Mantgum) beoefend wordt. Het doel van het spel is om een houten bal een zo groot mogelijke afstand te laten afleggen, door er een stok tegenaan te gooien. Het tipspel wordt met twee teams van twee mensen gespeeld).

Maar misschien gaat uw belangstelling meer uit naar een natuurwandeling met een gids door het vogelweidegebied rondom Jorwert en wilt u de omgeving verkennen met een praamvaart. Ook is in overleg een bezoek mogelijk aan de nabijgelegen Stal Chardon, gespecialiseerd in Friese paarden. In naast gelegen dorp Bears vindt u Uniastate een cultuurhistorische belevenis wat met een mooie natuurwandeling of praamvaart te combineren is.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

Wij houden graag rekening met uw speciale wensen en willen meedenken over maatwerk dat daar bij past. Aarzel niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Samen maken we er iets moois van!

Emke Dijkstra, kastelein

Contactgegevens
Café Het Wapen Van Baarderadeel
Sluytermanwei 27-29
9023 AB Jorwert
Telefoon: 058 251 9223

E-mail: info@hetwapenvanbaarderadeel.nl