Franz Schubert nodigt u uit!

22 juni 2018

In 1826 verhuisde Schubert terug naar Wenen, en daar betrok hij een van de vertrekken bij de familie Von Schober. Voor die gelegenheid werd een house-warming georganiseerd: Een avond volgens vast Schubertiaans recept.

U bent daarvoor van harte uitgenodigd!

De kring van artistieke vrienden van Schubert zal hierbij aanwezig zijn, waaronder de vermaarde bariton Johann Michael Vogl, maar ook de dichter Johann Mayrhofer, de schilder Leopold Kupelwieser. Franz von Schober zal de rol van gastheer op zich nemen, en uiteraard is Schubert zelf aanwezig.

Concept: Tobias Borsboom.
Regie: Anne Fé de Boer.
Advies en kostuums: Marit Eisses.
Spel: Tobias Borsboom (pianist), Yukiko Hasegawa (pianist), Rens van Hoogdalem (acteur), Dmitry Ivanov (violist), Marc Pantus (bas/bariton) en Otto Bakker (cellist).

Zaterdag 11 augustus 2018, aanvang: 20:00.
Locatie: Sluytermanwei 27-29, Jorwert,
Entree: € 17,50

Een sfeervolle indruk en meer achtergrondsinformatie over deze bijzondere muziekavond kunt u vinden op deze link https://www.tobiasborsboom.com/deschubertianen.html

U kunt zich het beste nu alvast aanmelden via kunstkringhardegarijp.nl/reserveren

Voor wie het wenst kan er voorafgaand aan het evenement een uitgebreid buffet genuttigd worden in het Café Het Wapen van Baarderadeel. Opgave daarvoor kan eveneens via het webformulier van onze site.

Wees er snel bij, want vol is vol!

Met muzikale groet,
Stichting Kunstkring Hardegarijp
De Muzische Commissie